2019. 04.26 NEWS!!!

2019.04.26-i UPDATE!!!
Az új történetem és a régiek elkezdtek felkerülni a Wattpadra :)
Klikkeljektek bátran az alábbi linkre





2010. szeptember 23., csütörtök

Through Hearts and Tracks 22


22.rész

Felhívtam Tamarát, nevezetesen Ecclestone uraság, édes kicsit lányát. Ő szervezi ugyanis többek közt az ő, és a tesója által tervezett ruhákból a bemutatót aznap este nyolctól. Még korábban felkért, egy pár ruhát mutassak be, és el is vállaltam, csak néhány estélyi semmi több. A végén a legkihívóbb ruhát viszont a sztriptíz koronázatlan királynője, Ditta von These mutatja be, mert senki sem vállalta a „tisztességes” nők közül, ugyanis mindent, de mindent mutat.
Szegény Tamarának égnek állt a haja az ötlettől, mert így mindent át kellett szervezni, kb. egy három óra alatt, de mikor kifejtettem az indokaimat, nevezetesen, hogy értem én hogy ideges volt Seb meg minden. De mért kellett nekem esni és majdnem megverni, mikor én csak segíteni akartam? Akkor belement. Pláne hogy kedvelte Sebet, és neki sem tetszett ez kis idegi kirohanása, így amondó volt, tegyük helyre.
Én még délután miután Tam megadta Ditta számát felhívtam, és megbeszéltük, hogy felmegyek hozzá, és betanít, segít egy két dologban, hogy minden rendben, és megfelelően menjen. Örült, hogy részese lehet, egy ilyen perverz bosszúnak, ahogy ő mondta. Körbe dicsért, hogy ezek után, ha egy pasi sem akar ágyba vinni még aznap este, ő többet fel nem lép, mint táncos. Ezen jót nevettünk, mert féltem, hogy nem úgy jön ki a lépés, ahogy kéne, de megnyugtatott, hogy minden rendben lesz. Aztán beesett a tervező kisasszony, a ruhával, hna itt volt az a pont, ahol rezgett a léc, de a ruha szerencsére részben szteccses volta miatt tökéletesen passzol rám. A rám szabott ruhák, pedig kisebb átalakításokkal, de jók lettek Dittára.
A bemutató a tervek szerint nyolckor kezdődött, és a poén az volt, hogy a fél Forma 1 mutatta be a férfi ruhák nagy részét. Nevezetesen Jaime, Timo Glock, Andrian Sutil, Liuzzi, Luca Di Grassi, Nico Rossberg, Lewis Hamilton, Sebastian, és Eddie, és Bruno. A színfalak mögött jött a szokásos kapkodás, és idegeskedés, hogy mindenki időben a kifutóra kerüljön. A lányok és fiúk természetesen külön öltözőt kaptak, és nem is láttuk egymást az egész cécó alatt.
Néha kisandítottam az ajtón át, mindenki ott volt, aki számított, az autó és divatvilágban.
A díszítés csodásra sikerült, egy hosszú kb. harminc méteres fehér színpad volt a kifutó.
A vendégek fekete szmokingban, vagy kissé sportosabb elegáns zakóban és fehér felsőben ültek, a nőkön csinos koktélruhák a szivárvány minden színeiben. Fehér selyemmel borított, párnázott székeken ülték körbe a kifutót.
A fények, és a zene teljesen összhangban volt, általában az aktuális slágerekből válogattak, hogy igazán trendi legyen.
Tam a vége előtt nem sokkal benézett, és mondta, hogy minden oké.
Először feltettek, a hátamra egy kiló alapozót, és vackot, hogy eltüntessék a tetoválásom, ami végül is fél óra kemény munkával sikerült is. Majd felvettem a ruhát, ami bebújós volt.
És inkább kurvás, mint elegáns. A felső része, nagyon vékony, és mindent mutató teljesen átlátszó fekete muszlim, a mellbimbótól kiindult egy fekete hímzés, ami felfelé megy mellkas felé félkör alakban az ember hónáig onnantól, pedig két oldalt a derékon, és a csípőn végig. Egészen a csípő leges - legalján lévő, éppen a lényeget eltakaró hosszú, uszályos és emiatt nehéz fekete selyembrokát szoknyarészig. Mindehhez, tíz centis fekete lakk tűsarkú, és
egy széles karimájú fekete kalap, és hosszú könyékig érő fekete kesztyű.
Se melltartó, se szilikon betét, semmi, csak a csupasz valóság.
Aztán feltették az erős fekete, füstös sminket, és a tűzvörös ajakrúzst, a sminkmesterek. Majd a hajam következett, göndör loknikba sütötték, majd a fekete hatalmas karimájú kalap alá tűzték, úgy, hogyha leveszem, szépen leomoljon a vállamra. A kalap teljesen takarta az arcom, éppen csakhogy kilátszottak az ajkaim. De én jól kiláttam a laza szövésű szálak közül.
Végül vagy másfél óra készülődés után kész is lettem, és kb. este tízre járt már az idő.
Kimentem a színpadra, és a fehér vászon mögött megálltam.
Hátulról megvilágították a vásznat, és megjelent az árnyképem. Látszott, ahogy felveszem a magas sarkút, az öltöztetők rám csatolják a szoknyarészt és a két kesztyűt.
Majd kijövök, és a díszletbejáratnak neki dűltem, kezemben egy hosszú fekete szipkával, benne egy barna szegfűszeges cigivel. Beyoncé: Naughty Girl. (http://www.youtube.com/watch?v=QOashdJAAO4&feature=related )
A fiúk a kifutó két oldalán álltak sorfalat.
Eddienek kellett odajönnie, egy fém gyújtóval, lazán felpattintotta, a számhoz emeltem a szipkát, és tüzet adott, meggyulladt a cigi. Kezet csókolt, és visszament a helyére.
Szívtam párat a cigiből, és kifújtam a füstöt, csak álltam a másik kezem csípőre téve.
Majd kivettem a cigit, és a földre dobtam, felhúztam a szoknyám, és egy látványos mozdulattal eltapostam.
Majd ahogy Ditta mutatta, a fenekem riszálva, csábos mozdulatok közepette, végig sétáltam a sorfal között és a kifutó végén pózoltam.
Most jön az, amikor akinek oda nyújtom a kezem, le kell húznia a kesztyűm, persze csak annyit mondtak a fiúknak, el kell fogadniuk, mert a művésznő majd ott helyben dönt.
Visszaindultam, és egyszer megálltam Eddie előtt, aki lehúzta az egyik kesztyűm, és láthatóvá vált a tűzvörös körmöm, visszaadta, megpusziltam a selymes anyagot, majd a vállára terítettem. Tovább mentem, majd megálltam Seb előtt, megsimogattam az arcát, és kezet nyújtottam, látszott, hogy megdöbbent, de levette a kesztyűt, szintén puszit adtam, de egy gyors mozdulattal a nyakába kötöttem.
Megálltam a nézőknek háttal, majd megfordultam, ekkor jött be Ditta, egy fekete kivágott estélyiben, mély döbbenet mindenkin. Majd Ditta mellém lépett, és egy laza mozdulattal lerántotta a kalapot, és látható vált az arcom.
A tömeg, és a fiúk is felhördültek, én pedig, negédesen mosolyogtam, majd újra elindultam végig a kifutón, a fiúk sorfalán keresztül, de rájuk sem néztem. Aztán a végénél megálltam, pózoltam majd vissza felé olyan, dívásan belecsókoltam a tenyerembe és dobtam egy puszit Eddienek aki úgy vigyorgott, mint a tejbe tök, és Sebnek, aki csak állt és úgy bámult rám, mint a kis kutya a velős csontra. Én pedig tovább mosolyogva, végigmentem a bejáratig, pont vége lett a számnak.
Tapsvihar minden felől, majd kéz a kézben meghajlás Dittával. Pár pillanattal később, pedig Tamara is feljött, és hárman együtt pukedliztünk.
Végül én mentem le elsőnek a színpadról, gyorsan be az öltözőbe, ahol sminkmentesítés, ruha ledobás, tusolás, hajmosás. Majd felkaptam egy fürdőköpenyt, és újra fel a normál esélyi ruhámat. Ez egy egyszerű fekete szatén combközépig érő ruha, v nyakú kivágással, nyakpántos kivitelben. Jött egy kellemes füstös smink, halvány rúzs, fekete körömlakk, és laza puha hullámok a hajamba. És egy alig nyolc centis szintén fekete szaténborítású, elől swarovski brossal díszített magas sarkú, és egy kis fekete szütyő szerű kézre akasztható táska.
Jöhet a parti. De már előre tudtam, hogy ki hogyan fogja lereagálni az esti fellépésem, és gonosz mosolyra húztam a szám. Megvolt az első felvonás!! Jöhet a második, és a végjáték!

3 megjegyzés:

  1. Eni! :O

    Kár, hogy ezekről a ruhákról nincsenek képek! :O :P :D Megértem, hogy majd kiesett a srácok szeme, de Angellel még mindig nem értek egyet! Itt nem csak Seb a ludas, hanem ő is!
    Írd gyorsan a következőt, mert iszonyú kíváncsi vagyok! :D :D :D

    SZUPER lett! :D :D :D

    Puszi,
    Noncsi

    VálaszTörlés
  2. ENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
    AZTAZEGEEEEET!!!!!!!!!!!!!!Na ehhez nagyon gyorsan írjál ám egy folytit! :D már nagyon várom! Ütős kis rész lett!

    Puszíííí

    Szikrus

    VálaszTörlés
  3. CICA :O
    Juj, nagyon szupi lett :D ♥♥♥
    El tudom képzelni a fiúkák arcát XD XD :D
    Kivi leszek mi lesz a folytiban :D ♥♥♥
    IMÁDÁS :D ♥♥♥
    Puszi, Alofun

    VálaszTörlés