2019. 04.26 NEWS!!!

2019.04.26-i UPDATE!!!
Az új történetem és a régiek elkezdtek felkerülni a Wattpadra :)
Klikkeljektek bátran az alábbi linkre





2012. augusztus 13., hétfő

Közlemény!

Kedves Mindenki!
Őszintén szólva be kellene fejeznem ezt a történetet, amit most írok, de azt hiszem erre csak kicsit később kerül majd sor.
Jelenleg más köti le a gondolataimat.
Az új történetem teljesen eltér majd az eddigiektől, mind témában, mind szereplőkben. Régóta szeretnék már írni egy történetet Batman-ről, úgyhogy most ez fog következni.
Nem titok hogy láttam a "befejező részt" - bár szerintem van az a zseton amiért Christopher Nolan, és Christian Bale újra együtt fog dolgozni egy új filmen - és nem vagyok elégedett a lezárással. Szerintem pont hogy ezzel adnak alapot, egy új történetre.
Őszintén szólva nem kicsit félve vágok bele ebbe a projektbe, merthát a legtöbb olvasóm F1 fan, és látom/olvasom hogy szeretettétek amiket összeírkáltam. Én is imádtam a F1-ről írni, de úgy érzem jelenleg ebben a körben akiről/amit szerettem volna írni, azt már megtettem, így más vizekre vágyom.
Bízom benne hogy azért lesz akit így is fog érdekelni amiket, továbbra is, összefirkálok....

Az új történet címe:
Batman: The Dark Knight Return – Ray of Hope

Aki látta, aki nem, elmondom, hogy a Batman: The Dark Knight Rises végén, Bruce eljátsza a halálát és felszámolja az életét.
Tekitnve hogy ezt már a képregényben is eljátszották 2009-ben, és a folytatásoknak, különböző elgondolású vonalaknak se szeri se száma, így vettem a bátorságot, és most én is hozzá teszem a magam meséjét.

Tehát a jó öreg Bruce/Batman visszatér, ezúttal a halálból.
Segítőt is kap maga mellé John Blake volt rendőr személyében, aki látszólag a milliárdos jobb keze, és titkára, szabad idejáben a Gothami Egyemetre jár, mert egyszer majd sportedző szeretne lenni. Éjszaka pedig Robin jelmezt öltve, segíti Batmant.
Alfredot szerintem nem kell bemutatni, ő az a kedves segítő itt is, aki eredetileg. De persze ha úgy adódik nem átallja kiosztani sem Mr. Waynet, sem Mr. Blaket.
Selina nem szerepel a történetben, és a megszokottól komorabb lett Bruce is, ez ki fog derülni, hogy miért.
A történet főszereplője Ami Davis lesz, akivel John az egyetemen ismerkedik meg.
A lány múltja szomorú,sötét, és elég ködös. Csak néhány elejtett mondatból tudunk meg majd ezt azt. Ahogy csak tudja titkolja igazi apja, és családja kilétét, hogy miért? Ez maradjon titok.
Többet már nem mondhatok, mert akkor lelőném a poént.

Sok Sok Puszi: AngeGhost :) ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése