2019. 04.26 NEWS!!!

2019.04.26-i UPDATE!!!
Az új történetem és a régiek elkezdtek felkerülni a Wattpadra :)
Klikkeljektek bátran az alábbi linkre





2012. december 30., vasárnap

Közlemény!

Kedves Mindenki!

Hát hol is kezdjem....

Végül tegnap csak dűlőre jutottam, és feltettem a képeket.
A történet címe: As long as "the dream team" do you – Amíg “az álomcsapat” el nem választ
Főszereplőnk: Amira (Ami) Hawk, Indycar versenyző, Christian Horner Red Bull csapatfőnök, Patric Carlson - ő Amihez tartozik, de derüljön ki majd a történetből milyen minőségben :) -, Freddie Hunt aki Ami csapattársa a Penskénél, Bruno Senna Ami jó barátja, és Roger Penske Ami főnöke, és előkerülnek még majd más F1-es pilóták is.

Illetve most szeretnék szólni hogy van némi torzítás a történetben, nevezetesen James Huntnak, egy gyereke van Freddie. Bár SM honlapján  - http://www.zoe.eoldal.hu -írt egyik sztori szerint lánya van. 
Valamint egy másik történetében Eddie Irvine lánya Zoé, Freddie Hunt felesége lesz.
Ezeket az elemeket mostam össze, mert bennem egy remek gondolat ötlött fel ezek kapcsán.
Magyarán nálam, James Huntnak van egy fia, és egy balkézről született lánya Roxane (Roxy) és SM történetén elindulva Eddie Irvine-al jár. És Freddie Zoé Irvineba szerelmes.
Na ez már elég puskaporos alapot ad sztorinak, de itt még nincs vége, tudjátok milyen vagyok, jönnek a meglepetés fordulatok ezerrel.

Történet: Nos szerintem nem mondok semmi újat, ha a Hunt - Hunt, Irvine - Irvine, és Hunt - Irvine vitamező lesz az egyik szál, amiben Aminek lavíroznia kell. Meg ott van még Christian is, aki beleesett szegény lányba, mint vak ló a gödörbe. De hogy kapcsolódik Patrick Amihez? Ennek Chris és Ami duónak van jövője? Hogy állhat a Red Bull álomcsapata kettőjük közé? Na ahhoz olvasni kell.

Reményeim szerint ma a face-re is felkerülnek a képek, és estére lesz egy -két rész is.

Puszi :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése